Verkkouutiset

Poliisin mukaan harjoitus toteutetaan haasteellisissa ulkosaariston merellisissä olosuhteissa. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Poliisit ja rajavartijat harjoittelevat Ahvenanmaalla

Poliisin mukaan harjoituksella varaudutaan yleistä turvallisuutta uhkaaviin tilanteisiin.

Poliisi ja Rajavartiolaitos harjoittelevat parhaillaan yhteistoimintaa Ahvenanmaalla, tiedottaa poliisi.

Yhteisen harjoituksen tarkoituksena on kehittää eri viranomaisten toimintaa vakavien yleistä järjestystä ja turvallisuutta uhkaavien tilanteiden ja vakavien rikostilanteiden hoitamisessa.

Poliisin tiedotteen mukaan harjoitus toteutetaan haasteellisissa ulkosaariston merellisissä olosuhteissa ja kohteissa, jotka ovat vaikeasti saavutettavissa.

Harjoitukseen osallistuva henkilöstö liikkuu ajoneuvoilla, venekalustolla ja helikoptereilla erityisesti manner-Ahvenanmaalla ja Kökarin alueella. Viranomaiset saattavat eristää harjoitukseen käytettäviä alueita.

Harjoituksen aikana alueella voi näkyä runsaasti viranomaisten kalustoa ja henkilöstöä. Harjoitusjoukot liikkuvat yleisellä tieverkolla, ja toiminnasta voi aiheutua meluhaittaa.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)