Verkkouutiset

Poliisikoira Vito. Kuvakaappaus videolta: POLIISITUBE / YOUTUBE

Poliisikoira Vito pelasti metsään kadonneen, haju paljasti sijainnin

Poliisin mukaan useita tunteja kateissa ollut henkilö makasi maastossa heikossa kunnossa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisikoira Vito on ollut ratkaisevassa roolissa kadonneen henkilön löytämisessä, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos.

Poliisi sai sunnuntaina ilmoituksen Sipoossa metsään kadonneesta henkilöstä. Ilmoituksen saapuessa henkilö oli ollut jo noin kuusi tuntia kateissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Etsittävällä alueella oli runsaasti sienestäjiä ja marjastajia, joten etsintäjäljen seuraaminen kadonneesta oli kokeneelle poliisikoiralle, belgianpaimenkoira malinois Vitolle (kennelnimi Suhteellisen Viha) haastava tehtävä, poliisista kerrotaan.

Haju paljasti metsään kadonneen sijainnin.

– Koira kuitenkin sitkeästi seurasi hajujälkeä ja lopulta henkilö paikannettiin makaamasta metsässä melko heikossa kunnossa. Poliisi antoi välittömästi ensiapua ja henkilö toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa, tiedotteessa kerrotaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)