Verkkouutiset

Vasemmalta Antti Lindtman ja Annika Saarikko. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Oppositiolta tukea hallituksen rajapäätökselle

Keskustan Annika Saarikon ja SDP:n Antti Lindtmanin mukaan itärajan sulkeminen oli oikea päätös.

Hallitus päätti tiistaina itärajan sulkemisesta torstaista 30. marraskuuta alkaen kahdeksi viikoksi. Päätös sai tuoreeltaan opposition pääpuolueiden puheenjohtajien tuen.

SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman kommentoi hallituksen päätöstä viestipalvelu X:ssä. Lindtmanin mukaan päätös oli ”ainut oikea” ja lähettää Venäjälle selvän viestin, ettei Suomi hyväksy minkäänlaista hybridivaikuttamista.

Myös keskustan puheenjohtajan Annika Saarikon mielestä itärajan sulkeminen oli ”oikea päätös”. Saarikko kommentoi viestipalvelu X:ssä, että on tärkeää, että asiassa edettiin normaalissa järjestyksessä laillisuusvalvojan näkemystä kuunnellen.

Puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.) muistuttaa X:ssä, että päätös tehtiin oikeusvaltion raameissa perustuslakivaliokunnan tuoreiden nuottien mukaisesti.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)