Verkkouutiset

Lukuisat ammattiliitot osallistuvat poliittiseen mielenilmaukseen. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Nämä paikat ulosmarssi sulkee keskiviikkona – mukana Olkiluodon ydinvoimala

Lukuisat ammattiliitot järjestävät ensiviikolla poliittisen mielenilmauksen, joka keskeyttää työnteon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lukuisia kohteita suljetaan keskiviikkona tunnin pituisen poliittisen mielenilmauksen vuoksi, kertoo Ammattiliitto Pro tiedotteessaan.

Pron mukaan mielenilmauksen tarkoitus on vaikuttaa Suomen hallituksen päätöksiin. Teollisuusliitto taas pitää toimia vastalauseena hallituksen harjoittamalle politiikalle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Mielenilmaus toteutetaan etukäteen määrätyissä yrityksissä poistumalla työpaikalta ennen työajan päättymistä. Mielenilmaukset kohdistuvat Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa sijaitseviin yrityksiin.

Tiedotteen mukaan työnteko seisahtuu keskiviikkona muun muassa Rauman ja Turun telakoilla, kahdella Orionin toimipisteellä, Valmetin Uudenkaupungin ja Salon akkutehtailla sekä Turun Energialla. Yhteensä kohteita, joissa mielenilmaus järjestetään, on listalla 16 kappaletta.

Listalla on myös TVO:n kaikkien Olkiluodon ydinvoimalan reaktoreiden toimihenkilöstö. Voimalaitosten käyttö- ja suojeluorganisaatio ei kuitenkaan osallistu mielenilmaukseen, eikä sähköntuotanto tai laitosten turvallisuus ole vaarassa.

Ammattiliitto Pron lisäksi mielenilmauksiin osallistuvat Sähköliitto ja Teollisuusliitto. Sähköliitto järjestää keskiviikon lisäksi tiistaina samanlaisen mielenilmauksen Kemijoki Oy:n vesivoimalaitoksilla ja Stora Enson Veitsiluodon sahalla, Teollisuusliitto myös lukuisissa Pohjois-Suomessa sijaitsevissa yrityksissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)