Verkkouutiset

Suomen merivoimien ohjusvene PGG Pori. LEHTIKUVA/JUSSI NUKARI

Merivoimat harjoittelee sukellusveneiden torjuntaa

Suomen, Ranskan ja Ruotsin merivoimat harjoittelevat vedenalaisten uhkien torjuntaa Ruotsin länsirannikolla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen, Ranskan ja Ruotsin merivoimat harjoittelevat vedenalaisten uhkien torjuntaa Ruotsin länsirannikolla 13.–20. maaliskuuta.

Rannikkolaivaston aluksista Marex Spring 24 -harjoitukseen osallistuu Hamina-luokan ohjusvene Pori. Lisäksi kaksi suomalaista upseeria sijoittuu harjoituksen ajaksi ruotsalaisille korveteille.

Merivoimien mukaan Hamina-luokan ohjusveneiden suorituskyvyt ovat vedenlaisten uhkien torjunnassa maailmanluokkaa. Vuosina 2018-2023 toteutetun elinkaaripäivityksen myötä aluksiin asennettiin TP47-kevyttorpedo ja syvyytettävä kaikumittain VDS.

– Kansainväliset harjoitukset kehittävät henkilöstön osaamista ja kansainvälistä yhteensopivuutta. Vaikka Suomella ei itsellään ole sukellusveneitä, tämän kaltaiset harjoitukset antavat Suomelle mahdollisuuden harjoitella niiden kanssa, Merivoimat toteaa tiedotteessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)