Verkkouutiset

Lentoemäntä työskentelee lentokoneen matkustamossa. Kuvituskuva. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Matkustaja kuvattiin käsimatkatavarahyllyllä – näin lentoyhtiö vastaa

Southwest Airlinesin mukaan asiaa tutkitaan parhaillaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Southwest Airlinesin asiakas matkusti lentokoneen käsimatkatavarahyllyllä. Asia selvisi TikTok-videopalveluun levinneestä videosta, jossa henkilö makoilee lentokoneen ylälokerossa. Tapahtuneesta kertoo Yhdysvaltalaismedia CNN.

Lentoyhtiön edustaja kertoi CNN:lle, että he ovat tietoisia tapahtuneesta ja asiaa tutkitaan parhaillaan.

Brittiläisen stuertin Kris Majorin mukaan ylälokero ei ole sopiva paikka matkustajalle.

– Jos kohtaamme turbulenssia, he voivat loukkaantua. Jos he lentävät alas, he voivat loukkaantua ja loukata jonkun henkilön alapuolella, Major sanoo.

– Kaiken kaikkiaan emme missään nimessä suosittele ylälokeroiden käyttämistä päiväuniin, sanoo ilmailutekniikkaan keskittyvän Diehl Aviation – yhtiön viestintäjohtaja Guido van Geenen. 

– Ne on suunniteltu pitämään turvallisesti matkustajien laukkuja, mutta niitä ei ole tehty rennoille päiväunille, hän jatkaa.

Kris Majorin mukaan mikäli matkustaja huomaa toisen matkustajan käsimatkatavarahyllyllä, on ensisijaista ilmoittaa siitä henkilökunnalle. Hän myös kehottaa matkustajia olemaan kuvaamatta ja julkaisematta materiaalia tällaisesta tapauksesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)