Verkkouutiset

Kuvakaappaus matkustajan julkaisemasta videosta kaoottisesti tilanteesta lentokoneessa

Matkustaja avasi oven kesken lennon – kaoottinen tilanne tallentui videolle

Etelä-Koreaan laskeutuvassa matkustajakoneesta aukaistiin hätäuloskäynti kesken lennon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Miesmatkustaja pidätettiin Etelä-Koreassa tämän avattua lentokoneen hätäuloskäynnin kesken lennon. Aiheesta uutisoi BBC.

Asiana Airlinesin lento oli laskeutumassa Daegun lentokentälle perjantaina, kun noin 30-vuotias miesmatkustaja avasi lentokoneen hätäuloskäynnin. Kone oli vielä noin 250 metrin korkeudessa, kun mies avasi oven. Lentokoneessa oli 194 matkustajaa, joista osa kärsi hengitysvaikeuksista ja osa pyörtyi. Kaikki matkustajat kuitenkin selvisivät hengissä.

Matkustamon henkilökunta ei onnistunut estämään oven aukaisua, sillä kone oli juuri laskeutumaisillaan. Miehen kerrotaan yrittäneen hypätä lentokoneesta ulos. Matkustajan kuvaamassa videossa kova ilmavirta osuu ihmisiin ja tunnelmaa lentokoneessa kuvailtiin paniikinomaiseksi.

– Tilanne oli kaoottinen, kun oven lähellä  olevat ihmiset näyttivät pyörtyvän yksi kerrallaan ja henkilökunta huusi lääkäreitä koneeseen, matkustaja kertoo lehden mukaan.

Poliisin selvityksen mukaan tekijä ei ole kertonut motiiveja oven aikaisemiselle. Pidätystilanteessa hän ei myöskään ollut humalassa.

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)