Lidlin myymälä arkistokuvassa. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Lidl avaa ravintolan huippukokin kanssa

Annokset on valmistettu kaupassa myytävistä raaka-aineista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ruokakauppaketju Lidl avaa pop up -ravintolan yhdessä julkisuudesta tutun kokin Henri Alénin kanssa. Lidl kertoo tempauksestaan tiedotteessa.

Lidlerie-niminen ravintola avataan marraskuussa Finnjävel Salin tiloihin.

Uudessa pop up -ravintolassa tarjoillaan Lidlissä myytävistä raaka-aineista valmistettuja annoksia, jotka Alén on suunnitellut.

Kyseessä on vain lyhytaikainen kokeilu, sillä ravintola on auki 25.–29. marraskuuta välisenä aikana. Tiedotteen mukaan ravintolaan on mahdollista tehdä pöytävarauksia etukäteen.

Kokeilun tarkoituksena on osoittaa, että ravintolatason ruokaa on mahdollista valmistaa myös tavallisesta ruokakaupasta ostetuista raaka-aineista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)