Verkkouutiset

Moskovan pormestari on vahvistanut lennokki-iskut kaupunkiin. Kuvakaappaus Telegram-sivustolta.

Lennokkihyökkäys Moskovassa videolla – ilmapuolustus tulittaa

Kaupungin pormestari on vahvistanut lennokki-iskut Moskovaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tiistaiaamuna Moskovaan iskettiin lennokein. Asian on vahvistanut kaupungin pormestari Sergei Sobjanin. Pormestarin mukaan useat rakennukset ovat kärsineet pienistä vahingoista. Kukaan ei tiettävästi ole loukkaantunut iskuissa.

Ainakin kahden talon asukkaat on evakuoitu turvallisuussyihin vedoten. Ria Novosti -lehden mukaan yksi lennokki on osunut asuinrakennuksen ylempään kerrokseen. Rakennuksen julkisivu ja lasit tuhoutuivat iskussa.

Iskujen tarkkoja kohteita ei julkisuuteen ole vielä kerrottu. Moskovan alueen kuvernööri Andrei Vorobjovin mukaan useita kaupunkia lähestyneitä drooneja ammuttiin alas niiden lähestyessä Moskovaa. Joidenkin lehtitietojen mukaan kaupungin alueella ammuttiin alas yli kymmenen droonia.

Tiettävästi suuri osa lennokeista onnistuttiin ampumaan alas Istran, Krasnogorskin ja Odintsovon alueilla, jotka kaikki sijaitsevat Moskovan alueella joidenkin kymmenien kilometrien päässä maan pääkaupungista.

Pormestari Sobjanin on kehottanut ihmisiä seuraamaan virallisia tietolähteitä. Tietojen mukaan pelastustoimi on jokaisessa kohteessa paikalla. Alueiden ihmisiä kehotetaan pysymään rauhallisina.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)