Verkkouutiset

Kreml Moskovassa. / LEHTIKUVA / AFP / ALEXANDER NEMENOV

Lennokin sanotaan lentäneen suoraan moskovalaisen asukkaan huoneistoon

Iskujen tarkoista kohteista ei ole toistaiseksi tietoa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lennokin kerrotaan lentäneen moskovalaisen asukkaan kerrostaloasuntoon Profsojuznajan kadulla ja tuhoutuneen törmäyksessä.

Moskovaan iskettiin tiistaiaamuna lennokein. Asian on vahvistanut kaupungin pormestari Sergei Sobjanin. Pormestarin mukaan useat rakennukset ovat kärsineet pienistä vahingoista. Kukaan ei tiettävästi ole loukkaantunut iskuissa.

FPRI-ajatuspajan vanhempi tutkija Rob Lee on jakanut Twitterissä venäläisten Telegram-kanavien kuvamateriaalia.

– Venäläiset kanavat kertovat, että ilmapuolustus Moskovan ympärillä yrittää ampua alas lennokkeja. Ne näyttävät samoilta lennokeilta, joita käytettiin Krasnodarissa (viime perjantaina), ja yksi oli tiettävästi aseistettu KZ-6-räjähteellä, Lee sanoo.

Ainakin kahden talon asukkaat on evakuoitu Moskovassa turvallisuussyihin vedoten. Ria Novosti -lehden mukaan yksi lennokki on osunut asuinrakennuksen ylempään kerrokseen. Rakennuksen julkisivu ja lasit tuhoutuivat iskussa.

Iskujen tarkkoja kohteita ei ole vielä kerrottu julkisuuteen. Moskovan alueen kuvernööri Andrei Vorobjovin mukaan useita kaupunkia lähestyneitä drooneja ammuttiin alas niiden lähestyessä Moskovaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)