Verkkouutiset

Kuvakaappaus Anastasia Ermakin sosiaalisesta mediasta. / INSTAGRAM

Laulajaa uhattiin lyhyiden hiusten takia: ”Häpeäksi Venäjän kansalle”

Viimeksi lyhythiuksisia naisia tiedetään pahoinpidellyn talvella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kalju venäläismies ajoi naisen ulos metrosta tämän lyhyiden, vaaleiden hiusten takia. Asiasta kertovat venäläinen televisiokanava 360 sekä uutissivusto Lenta.

Laulaja Anastasia Ermak ja hänen ystävänsä nousivat metroon Sokolnikin asemalta Moskovassa. Tuntematon mies ryhtyi seuramaan ja videoimaan heitä. Sitten mies alkoi tivata, onko Ermak venäläinen. Kun hän vastasi olevansa venäläinen, mies alkoi solvata.

Ermak ja hänen ystävänsä yrittivät hakeutua pois miehen läheltä jatkamalla matkaa pidemmälle metrovaunussa. Mies kuitenkin lähti seuraamaan, töni ja potki Ermakin ystävää ja huusi Ermakille, että tämä on häpeäksi Venäjän kansalle.

Tämän seurauksena uhrit joutuivat jäämään pois metrosta. Ermak valitteli, ettei kukaan paikalla olleista matkustajista puuttunut tilanteeseen. Hän on varma, että välikohtaus johtui hänen hiustyylistään.

Maaliskuussa Krasnojarsksissa sattui tapaus, jossa teinipoika pahoinpiteli kaksi naispuolista taideopiskelijaa koska heillä oli lyhyet, shokkivärjätyt hiukset.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)