Verkkouutiset

Timo Heinonen ja Ben Zyskowicz. Eduskunnan verkkolähetys

”Kysynkin nyt suurimmalta oppositiopuolueelta – vasemmistoliitolta”

Kokoomusedustajan mukaan SDP:n kanssa on mahdoton keskustella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Timo Heinonen (kok.) puhui eduskunnan täysistunnossa, jossa käsiteltiin julkisen talouden suunnitelmaa. Hänen mukaansa talous on huonommassa kunnossa kuin alkuun ajateltiin.

Taloutta on Heinosen mukaan laitettu nyt määrätietoisesti kuntoon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– SDP:n vaihtoehto oli pari powerpoint-kalvoa ja salatut työllisyysvaikutukset. Teidän kanssa näistä asioista on näin ollen mahdoton keskustella, Timo Heinonen sanoi.

– Kysynkin nyt johtavalta, Suomen suurimmalta oppositiopuolueelta, vasemmistoliitolta, edustaja Minja Koskelalta. Millä tavalla teidän vaihtoehtonne, kun te kuitenkin kerroitte oman vaihtoehtonne, merkittävät veronkorotukset, vaikuttaisi maamme työllisyyteen?

Vasemmistoliiton Timo Furuholm vastasi Heinoselle.

– Yleensä silloin kun oma pöytä on sotkuinen, niin silloin on tarvetta huudella tänne. Te olette lukeneet meidän vaihtoehtomme, te voitte lukea sen uudelleen, ja me voimme keskustella siitä myöhemmin lisää, Timo Furuholm sanoi.

Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta sanoi heidän voivan printata oman vaihtoehtobudjettinsa uudestaan paperille ja toimittaa sen, ”jos vaihtoehdot jo nyt kelpaisivat”.

Kokoomuksen Ben Zyskowiczin mukaan vihreiden vaihtoehto on luettu ja ”useita miljardeja sieltä uupuu”.

– Ehkä printteriin on jäänyt muutama miljardi, Zyskowicz arveli.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)