Verkkouutiset

Itärajalle ilmaantuneita turvapaikanhakijoita kuljetettiin Joutsenon vastaanottokeskukseen 16. marraskuuta. / LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen vierailee Suomen itärajalla

Tarkoituksena on perehdyttää puheenjohtajaa Suomeen kohdistettuun välineellistettyyn maahantuloon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ja pääministeri Petteri Orpo (kok.) tapaavat Lappeenrannassa perjantaina 19. huhtikuuta. He myös vierailevat Suomen itärajalla.

Matkan keskeisenä tarkoituksena on perehdyttää komission puheenjohtajaa Suomeen kohdistettuun välineellistettyyn maahantuloon. Puheenjohtaja von der Leyen ja pääministeri Orpo keskustelevat tavoista, joilla Suomi ja EU torjuvat välineellistettyä maahantuloa Suomen itärajalla.

Vierailun keskusteluissa ovat esillä Venäjän hyökkäyssodasta seuranneet Itä-Suomen elinvoimaisuuden kasvaneet haasteet sekä ajankohtaiset EU-asiat, kuten seuraavan Euroopan komission strateginen agenda ja Euroopan turvallisuustilanne.

Pääministeri Orpo ja puheenjohtaja von der Leyen matkustavat yhdessä Lappeenrantaan Brysselin EU-huippukokouksesta. He keskustelevat matkan aikana keinoista EU:n kilpailukyvyn vahvistamiseen sekä tulevan komission ohjelmasta ja rakenteesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)