Verkkouutiset

Euroopan unionin (vas.) ja Naton liput lipputangoissa maanpuolustuskorkeakoulun kampuksella Santahaminassa Helsingissä 31. maaliskuuta 2023. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Kokoomus tarjoaa Naton kunniaksi tuhannelle kakkukahvit

Satakunnan kokoomus tahtoo juhlistaa paikallisesti Nato-jäsenyyttä jättikahvituksella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Satakunnan kokoomus juhlii Nato-jäsenyyttä tarjoamalla täytekakkukahvit tuhannelle ihmiselle kauppakeskus Puuvillassa Porissa lauantaina.

Piirijärjestön tilaisuudessa puolustusliiton jäsenyyden toteutumista juhlistaa myös täysikokoinen Nato-lippu. Kokoomus on vuosien ajan voimakkaasti ajanut Suomen Nato-jäsenyyttä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Toivomme, että tällä eleellämme, Satakunnan kokoomuksen tarjoamien Nato-kakkukahvien muodossa, mahdollisimman monet satakuntalaiset juhlivat Nato-jäsenyyttä. Suomen paikka on lännessä. Mielestämme on aika juhlia ja liputtaa, sillä vastedes maatamme ei koskaan enää puolusteta yksin, Satakunnan kokoomuksen puheenjohtaja Samu Vahteristo sanoo tiedotteessa.

Nato-jäsenyyttä juhlistava kakkutarjoilu alkaa kello 16, osana kokoomuksen tapahtumaa. Satakunnan kokoomus korostaa, että kaikki Nato-jäsenyyttä juhlistavat ihmiset ympäri Suomen ovat tervetulleita paikalle.

Täytekakkua riittää arviolta tuhannelle ensimmäiselle.

Kokoomuksen nuorisojärjestö esitti Suomen Nato-jäsenyyttä jo vuonna 1995. Kokoomus kääntyi tälle kannalle vuonna 2006 eli 17 vuotta sitten puoluekokouspäätöksellään, hyväksyessään kokoomusnuorten, Polvijärven kokoomuksen ja Brysselin kansallisseuran aloitteet asiasta.

Muokattu viimeistä kappaletta 31.3.2023 klo 21.16: Nato-äänestyksestä oli tehnyt aloitteet myös Brysselin kansallisseura ja Polvijärven kokoomus.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)