Verkkouutiset

Euroopan unionin (vas.) ja Naton liput lipputangoissa maanpuolustuskorkeakoulun kampuksella Santahaminassa Helsingissä 31. maaliskuuta 2023. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Kokoomus tarjoaa Naton kunniaksi tuhannelle kakkukahvit

Satakunnan kokoomus tahtoo juhlistaa paikallisesti Nato-jäsenyyttä jättikahvituksella.

Satakunnan kokoomus juhlii Nato-jäsenyyttä tarjoamalla täytekakkukahvit tuhannelle ihmiselle kauppakeskus Puuvillassa Porissa lauantaina.

Piirijärjestön tilaisuudessa puolustusliiton jäsenyyden toteutumista juhlistaa myös täysikokoinen Nato-lippu. Kokoomus on vuosien ajan voimakkaasti ajanut Suomen Nato-jäsenyyttä.

– Toivomme, että tällä eleellämme, Satakunnan kokoomuksen tarjoamien Nato-kakkukahvien muodossa, mahdollisimman monet satakuntalaiset juhlivat Nato-jäsenyyttä. Suomen paikka on lännessä. Mielestämme on aika juhlia ja liputtaa, sillä vastedes maatamme ei koskaan enää puolusteta yksin, Satakunnan kokoomuksen puheenjohtaja Samu Vahteristo sanoo tiedotteessa.

Nato-jäsenyyttä juhlistava kakkutarjoilu alkaa kello 16, osana kokoomuksen tapahtumaa. Satakunnan kokoomus korostaa, että kaikki Nato-jäsenyyttä juhlistavat ihmiset ympäri Suomen ovat tervetulleita paikalle.

Täytekakkua riittää arviolta tuhannelle ensimmäiselle.

Kokoomuksen nuorisojärjestö esitti Suomen Nato-jäsenyyttä jo vuonna 1995. Kokoomus kääntyi tälle kannalle vuonna 2006 eli 17 vuotta sitten puoluekokouspäätöksellään, hyväksyessään kokoomusnuorten, Polvijärven kokoomuksen ja Brysselin kansallisseuran aloitteet asiasta.

Muokattu viimeistä kappaletta 31.3.2023 klo 21.16: Nato-äänestyksestä oli tehnyt aloitteet myös Brysselin kansallisseura ja Polvijärven kokoomus.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS