Verkkouutiset

Joakim Vigelius. / LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Kansanedustajan mukaan oppositio hakee välikysymyksellä myönnytyksiä ay-rahoittajilleen

Perussuomalaisten Joakim Vigelius kiinnittää huomiota vasemmistopuolueiden eturistiriitoihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Joakim Vigelius ryöpyttää oppositiota työmarkkinoita koskevasta välikysymyksestä.

Hänen mukaansa lähes jokainen SDP:n ja vasemmistoliiton kansanedustaja on noussut eduskuntaan ay-liikkeen taloudellisella tuella.

Eduskunnassa käytiin tiistaina keskustelu SDP:n, vasemmistoliiton ja vihreiden välikysymyksestä koskien hallituksen työmarkkinauudistuksia. Välikysymyksessä vedottiin sopimisen kulttuurin puolesta ja syytettiin hallitusta ’’työmarkkinakaaoksesta’’.

Vigelius kiinnittää huomiota välikysymyksen tehneiden puolueiden eturistiriitoihin. Hänen mukaansa oppositio hakee välikysymyksellään myönnytyksiä ay-rahoittajilleen.

– Vasemmistoliiton kansanedustajista jokainen on saanut tukea vaalikampanjalleen joko suoraan SAK:lta tai muilta ammattiliitoilta. Demareista useampi kuin kolme neljästä. Tuhansia euroja jokaista ehdokasta kohden. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat, hän toteaa tiedotteessa.

Vigelius myös kyseenalaistaa sopimisen kulttuurin toimivuuden, jolla oppositio välikysymystään perustelee.

– Talouskasvu on ollut yli 15 vuotta tyhjäkäynnillä ja työmarkkinat jumissa. Siinä on vasemmistolla ja ay-liikkeellä ollut aikaa sopia, mutta sovittu ei ole kuin tekemättä jättämisestä ja talouden alasajosta.

– Se ei ole peräänkuulutettua ’’sopimisen kulttuuria’’, että sanoo kaikille tarvittaville säästöille ja uudistuksille ’’ei’’.

Hänen mukaansa poliittisista lakoista aiheutuneet menetykset Suomen taloudelle, yrityksille ja työpaikoille ovat nousemassa arvioiden mukaan jo lähes miljardiin euroon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)