Verkkouutiset

Kokoomuksen vastavalittu puheenjohtaja Petteri Orpo puoluekokouksessa Lappeenrannassa kesäkuussa 2016. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Kaikkien kokoomuslaisten kokoomus

BLOGI

Kirjoittajan mukaan on aika käydä keskusteluja, kohdata ja tehdä henkilövalintoja.
Picture of Sari Multala
Sari Multala
Kirjoittaja on kokoomuksen kansanedustaja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen puoluekokous järjestetään Tampereella 14.–16.6.2024. Puoluekokoukset ovat puolueaktiivien suurtapahtuma ja puoluedemokratian sykkivä sydän. Olen puoluekokouksesta innoissani: on aika käydä keskusteluja, kohdata ja tehdä myös henkilövalintoja.

Päätin asettua ehdolle kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Kokoomus on Suomen paras puolue ja aatteellinen kotini. Haluan olla mukana kehittämässä siitä entistäkin parempaa. Olisi suuri kunnia saada tehdä työtä osana kansanliikkeemme yli 100-vuotista historiaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Olen kiertänyt kokoomuspiirejä eri puolilla Suomea, tavannut satoja ihmisiä ja käynyt valtavasti hyviä, innostavia keskusteluita. Tämän perusteella olen tullut entistäkin varmemmaksi siitä, että meillä on puolueessa valtavasti osaamista ja ajatuksia yhteiskunnan kehittämiseksi.

Puolueisiin liitytään, koska tunnetaan yhteenkuuluvuutta tiettyyn arvoyhteisöön ja halutaan vaikuttaa asioihin yhteiskunnassa. Mielestäni nämä asiat on pidettävä kaiken puoluetoiminnan ytimessä. Tarvitsemme edelleen kehittämistyötä siinä, miten kaikki nämä ajatukset ja ihmiset saadaan mukaan politiikan tekoon.

Yhteenkuuluvuus syntyy ihmisten kohtaamisesta ja ajatustenvaihdosta. Aatteellinen kehittyminen ja kokoomuslaisen ajattelun vahvistaminen taas vaativat osallistavaa aate- ja ohjelmatyötä. Haluan, että tästä puolueesta löytyy ajattelun, toiminnan ja vaikuttamisen paikkoja jokaiselle halukkaalle.

Kentältä kuuluu myös huolta, jonka otan kansanedustajana ja ministerinä vakavasti. Havaintoni perusteella ihmisiä huolettavat erityisesti hyvinvointiyhteiskunnan kantokyky ja palveluiden toimivuus, turvallisuusasiat sekä talouden heikko tilanne. Nämä ovat totisia huolia ja allekirjoitan niistä jokaisen. Siksi nyt tarvitaan entistä enemmän visiota siitä, millainen yhteiskunta Suomi on tulevaisuudessa ja millaisia ratkaisuja se vaatii. Tarvitaan myös toivoa – se auttaa läpi myös haastavampien aikojen.

Kokoomus on sivistyksen ja vastuunkannon puolue. Olemme juuri oikea joukkue hoitamaan Suomen asioita erityisen vaikeina aikoina, kuten nyt. Erityistaitomme on pitää päät kylminä ja sydämet lämpiminä. On erittäin tärkeää, että säilytämme erinomaisen toimintakykymme ja kannamme vastuuta koko Suomen pärjäämisestä nyt ja tulevaisuudessa.

Koen, että minulla olisi tälle puolueelle paljon annettavaa. Haluan, että kokoomus on voittava joukkue myös jatkossa.

Tiivistän kampanjateemani kolmeen T-kirjaimeen:

Taitoon, tunteeseen ja tulevaisuuteen.

Taito:
Olen aina pelannut joukkueelle ja tuen aina omia. Aiemmat tehtäväni huippu-urheilusta kaupunkipolitiikkaan ja eduskuntatyöstä valtioneuvoston jäsenyyteen ovat valmistaneet minua toimimaan puoluejohdossa. Sellaiset tiimit, joissa on aitoa moninaisuutta, pärjäävät tutkitusti parhaiten.

Tunne:
Olemme sivistykseen uskova tulevaisuuspuolue, turvallisuuden ja vastuullisuuden takaajia. Isänmaan asioita hoitaessamme pidämme päät kylminä ja sydämet lämpiminä. Tärkeintä on tunne siitä, että kokoomukseen ja kokoomuslaisin voi luottaa.

Tulevaisuus: 
Menestyvä puolue pitää huolta siitä, että järjestökone toimii ja että ihmiset tulevat kuulluksi. Suomea ja suomalaisia varten tätä työtä tehdään. Haluan, että kokoomuksesta löytyy vaikuttamisen ja osallistumisen paikkoja jokaiselle halukkaalle. Näin olemme voittava joukkue myös tulevaisuudessa.

Näillä terveisillä haen luottamusta kesäkuun puoluekokouksessa. Odotan innolla kohtaamisia ja keskusteluita kanssanne.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)