Verkkouutiset

Vasemmalta Jukka Jalonen, Alexander Stubb ja Susanna Rahkamo. Kokoomus

Jukka Jalonen vetää Alexander Stubbin tukiryhmää – ”erinomainen jatkamaan Sauli Niinistön tiellä”

Ehdokas antoi kampanja-avauksessaan lupauksia tulevista teoistaan, jos hänet valitaan presidentiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen presidenttiehdokas Alexander Stubb avasi tiistaina Yhdistävä tekijävaalikampanjansa ja julkisti ohjelmansa yleisötilaisuudessa helsinkiläisessä Bio Rexissä.

– Suomalaisten on kyettävä luovimaan rauhattomuuden ja epäjärjestyksen maailmassa yhtenäisinä, Alexander Stubb totesi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Julkistamistilaisuudessa Helsingissä puhuivat myös Alex2024-tukiryhmän puheenjohtajat kiekkovalmentaja Jukka Jalonen ja olympiakomitean varapuheenjohtaja, taitoluistelijana tunnettu johtamiskonsultti Susanna Rahkamo. Stubbin esittelypuheen piti kokoomuksen puheenjohtaja pääministeri Petteri Orpo.

– Alex on erinomainen ehdokas jatkamaan Sauli Niinistön viitoittamalla tiellä. Lisäksi Alex on joukkuepelaaja parhaasta päästä. Hän vaatii itseltään paljon ja samalla kantaa huolta kaikista, Jukka Jalonen toteaa.

– Arvostan Alexin tapaa johtaa arvoista lähtien. Alexissa länsimaisen demokratian ja yksilönvapauksien kunnioitus yhdistyy kykyyn kuunnella ja etsiä ratkaisuja. Se on tärkeää jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa, Susanna Rahkamo sanoo tiedotteessa.

Alex24-tiimissä on mukana suuri joukko suomalaisia eri puolilta maata. Heidän nimiään julkistetaan päivittäin vaaleihin asti. Kampanja-avauksessa julkistettiin myös alueelliset vetäjät.

Ensi viikonloppuna Alex2024-kampanjakiertue on eri puolilla Suomea Yhdistävä lenkki -liikuntatapahtumien muodossa. Esimerkiksi Helsingissä kävellään Töölönlahden ympäri lauantaina kello 14:30.

Ohjelmassaan Stubb linjaa, mitä asioita hän painottaisi tasavallan presidenttinä. Hän lupaa tehdä töitä avoimen, turvallisen ja kansainvälisen Suomen puolesta. Hän korostaa luottamuksen merkitystä suomalaisen yhteiskunnan liimana.

Ulkopoliittiseksi linjakseen hän määrittää ”arvopohjaisen reaalipolitiikan”.

– Lupaan kaikissa tilanteissa puolustaa demokratiaa, sananvapautta ja oikeusvaltiota. Lupaan kuunnella, keskustella ja välittää. Lupaan taistella sen puolesta, että Suomi on kaikille meille edelleen maailman paras maa elää, Stubb linjaa.

– Lupaan lujittaa suomalaisten vahvaa maanpuolustustahtoa. Se on itsenäisyytemme perusta. Lupaan tehdä kaikkeni sen eteen, että Suomi on myös sisäisesti turvallinen maa meille kaikille.

Stubb lupaa ohjelmassaan olla luotettava kumppani läntisille liittolaisille ja yhteistyökykyinen toimija muulle maailmalle. Hän painottaa Suomen roolia rauhan ja kansainvälisen oikeuden edistäjänä sekä Suomen vahvan puolustuskyvyn ylläpitämistä ja Suomen viemistä Naton ytimeen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)