Verkkouutiset

Jättiselvityspyynnön viranomaiselta saanut kertoo: Eivät kysymykset siihen loppuneet

Aluehallintoviraston kysymyspatteri tuli jatkoaikapyynnön vuoksi ravintolalle, joka on ollut vuosikymmeniä samalla paikalla.

Verkkouutiset uutisoi perjantaina kansanedustaja Harri Jaskarin (kok.) julkistamasta kysymyssarjasta, jonka aluehallintovirasto lähetti ravintolayrittäjälle.

Kysymysten tarkoitus herätti ihmetystä.

Ravintolayrittäjä kertoo nyt itse Facebookissa, mistä oli kyse. Kysymykset liittyivät heidän hakemaansa jatkoaikaan.

– Tämä on ote meille tulleesta lisäselvityspyynnöstä. Kysymykset eivät loppuneet tuohon. Vastasimme kun kysyttiin, yrittäjä sanoo.

Hänen mukaansa ongelma asiassa on se, että virkamies voi itse määrittää nämä kysymykset. Kyse on vuosikymmeniä samalla paikalla toimineesta hotelli- ja ravintola-alan yrityksestä.

– Olemme vakavarainen ja asiamme pilkulleen lain mukaan hoitava yritys. Meille tehtiin kuukausi ennen tuota jatkoaikahakua tarkastus k.o viranhaltijan toimesta, mitään huomautettavaa ei tässäkään tarkastuksessa ilmennyt.

– Hetimiten tämän perään saan kyseisen vastinepyynnön lyhyellä palautusajalla postissa. Tässä on nyt kysymys jo lähinnä kiusanteosta sekä liiketoiminnan vaikeuttamisesta. Ei valvonnasta, hän katsoo.

Uusimmat
MAINOS