Verkkouutiset

Janukovitsin palatsia ällistellään: kaksikiloinen kultainen leipä, ”ristiinnaulittuja” kotkia, Titanic-lavasteita

Pakoteillä olevan presidentin kotipalatsin loistoa ihmeteltiin Ukrainassa sunnuntaina toista päivää.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainalaiset ovat viikonlopun ajan tungeksineet maan parlamentin syrjäyttämän ex-presidentti Viktor Janukovitsin kotipalatsiin Mezhihiryaan.

Verkkouutiset kertoi lauantaina loisteliaasta hirsilinnasta löytyneistä ylellisyyksistä kuten autokokoelmista, yksityisestä eläintarhasta ja ”merirosvolaivasta”.

Palatsista on löydetty myös suuri määrä tuhoamatta jääneitä papereita, joita nyt tutkitaan ja jotka saattavat olla raskauttavia. Asiakirjoissa on muun muassa mustia listoja toimittajista ja kuvia joulukuussa pahoinpidellystä naistoimittajasta.

Kiovan itsenäisyydenaukiolla eli Maidanilla leiriä pitäneet mielenosoittajat ovat vaihtaneet tunnuskuvakseen Twitterissä Mezhihiryan hirsirakennuksen. Kyseessä on suomalaisen Honkarakenteen talo, kuten Verkkouutiset lauantaina kertoi ensimmäisenä Suomessa.

Taloista löytyneitä uusia kummallisuuksia on Euromaidanin Twitter-postausten perusteella muun muassa kahden kilon painoinen kultainen leipä.

Vailla selitystä ovat tilalta löytyneet kolme puuristeille ripustettua kotkaa. Twitterissä on arvuuteltu, ovatko kyseessä linnunpelättimet, metsästysriitti, kuivattaminen vai jokin muu toimi. Linnut hätkähdyttävät ukrainalaisia, koska vain muutama viikko sitten kateissa ollut protestijohtaja kertoi, että hänen sieppaajansa olivat kiduttaneet häntä ja ristiinnaulinneet hänet.

Ihmettelyä on herättänyt myös Mac-tietokone – johon on asennettu Windows.

Tunnin ajomatkan päässä Kiovasta sijaitsevalla 140 hehtaarin tilan palatsilla oli BBC:n twiitin perusteella myös Janukovitsin omalla etikettikuvalla varustettua vodkaa sekä muun muassa suuri määrä miniveneitä, taidetta ja antiikkia sekä paikalle tuotuja kreikkalaisia raunioita.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)