Verkkouutiset

”Hallitukseen on pesiytynyt ääriajattelijoita”

Kansanedustajan mukaan keskusta ja RKP tekevät yhteistyötä totalitarismia ihailevien kanssa.

Kokoomuksen kansanedustaja Janne Heikkinen hämmästelee vasemmistoliiton Anna Kontulan lausuntoja kommunismiin liittyvistä ”ennakkoluuloista”.

Kontula kuvaili Askel-lehden haastattelussa vasemmistoa yleisnimikkeeksi, joka yhdistää marxilaiseen traditioon kiinnittyviä suuntauksia, joista ”yksi alaosa on kommunismi”.

Janne Heikkinen toteaa kommunististen hallintojen johtaneen laajaan inhimilliseen kärsimykseen.

– Matkustan huomenna liikenne- ja viestintävaliokunnan kanssa Berliiniin. On mykistävän järkyttävää huomata, että maamme hallitukseen on pesiytynyt ääriajattelijoita, jotka ihannoivat totalitaristista kommunismia. Itä-Berliinissä, kuten kaikissa muissakin kommunistisissa kokeiluissa, kulutustavaroista oli pulaa ja kansalaisvapauksia poljettiin. Ihmiset näkivät nälkää, Heikkinen toteaa Facebook-päivityksessään.

– Tätä kansojen vankilaa pidettiin koossa ampumalla, pamputtamalla ja hukuttamalla viattomat muurille. Kommunismista ei pidä tulla enää koskaan sosiaalisesti hyväksyttävää yhteiskuntajärjestelmää. On uskomatonta, että keskusta ja RKP voi jakaa saman hallituspohjan tällaisten radikaalien ääriajattelijoiden kanssa.

https://www.facebook.com/janneheikkinenpage/posts/2391730517569730

Uusimmat
MAINOS