Verkkouutiset

Joakim Vigelius. / LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

IS: PS:n kansanedustaja majoittui verovaroin kotikaupungissaan

Joakim Vigelius sanoo, että matkalle varattiin hotellihuone hänen virheensä vuoksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Joakim Vigelius osallistui aiemmin syyskuussa lakivaliokunnan kaksipäiväiselle matkalle, jossa vierailtiin muun muassa Pirkanmaan käräjäoikeudessa ja Hämeenlinnan naisvankilassa. Ilta-Sanomien mukaan Vigelius majoittui veronmaksajien rahoilla tamperelaiseen hotelliin, vaikka kansanedustajalla on asunto Tampereella.

Valiokuntamatkalle osallistuneista kymmenen henkilöä majoittui Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa. Majoituskustannukset olivat 1 350 euroa. Kokoomuksen tamperelainen kansanedustaja Aleksi Jäntti osallistui samalle matkalle, mutta hän ei yöpynyt Tammerissa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Joakim Vigelius olisi viitannut oman asuntonsa tasoon perusteena sille, miksi mieluummin yöpyisi hotellissa. Hän kiistää tiedon IS:lle. Kansanedustaja sanoo ilmoittautuneensa matkalle myöhässä ja havainneensa vasta myöhemmin, että majoitus järjestetään Tampereella.

– Eli olisin voinut kyllä majoittua tuolla työmatkalla ihan kotonanikin, mutta tämän oman virheeni vuoksi matkalle varattiin hotellihuone ja sen peruutuksesta olisi aiheutunut käsittääkseni lisäkustannuksia. Virhe on ihan selkeästi minun, Vigelius toteaa.

Joakim Vigelius on aiemmin arvostellut kansanedustajien taksinkäyttöä ja muita etuja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)