Kaisaniemenpuiston reunaan avautunut uusi Radisson-hotelli Helsingissä 2023. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

IL: Näitä hotellien aamiaisruokia vieraat karsastavat

Yli jää usein leipää, mutta myös erikoisempia ruokia päätyy hävikkiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hotelliketjut ovat kertoneet Iltalehdelle mitä ruokia aamiaisilta päätyy eniten hävikkiin. Scandic ilmoitti alkuviikosta, että se alkaa periä aamiaisesta hotelliasiakkailta erillistä maksua.

Scandicista kerrotaan, että suosittuja eivät ole kasvisvaihtoehdot. Hummus, jyväinen ruisleipä, tuorejuusto, mustaherukkahillo, chia-vanukas ja porkkana-pinaattilettu voivat jäädä lautaselle. Ylipäätään erikoisemmat tuotteet saattavat päätyä hävikkiin.

Puurolautaset vaihdettiin Scandiceissa pienempiin, jotta otettu puuro tulisi paremmin syödyksi.

Muun muassa Clarion-ketjusta vastaavasta Nordic Hotels & Resortsista listataan, että tuoreleipää ja lämmitettyjä tuotteita, kuten munakokkelia, päätyy hävikkiin.

Myös SOK mainitsee lämmitetyt aamiaisruoat hävikin aiheuttajina. Ylijääneet kasvikset ja hedelmät voi hyödyntää vaikkapa lounassalaatissa, mutta kertaalleen lämmitettyä ruokaa ei.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)