Verkkouutiset

Venäjä ampuu tykistöllään antautuvia sotilaitaan. Kuva: Ukrainan asevoimien 3. erillinen rynnäkköprikaati

Hurjalla videolla Venäjä ampuu antautuvia sotilaitaan tykistöllä

Venäjä menetti Bahmutin eteläpuolella olevan kylän ja iski antautuviin sotilaisiin.

Aiemmin Azov-prikaatina tunnettu Ukrainan asevoimien 3. erillinen rynnäkköprikaati on julkaissut Telegram-kanavallaan videon, jossa Venäjän tykistö ampuu omia antautuvia sotilaitaan.

Viestin mukaan tilanne tapahtui Bahmutin eteläpuolella sijaitsevassa Andriivkassa, jonka ukrainalaiset vapauttivat loppuviikosta. Videolla näkyy kuinka ukrainalaissotilaita tulitetaan, kun he yrittävät häätää venäläiset kylästä.

Tämän jälkeen kolme venäläissotilasta antautuu ukrainalaisille. Heidät käsketään maahan makaamaan, jotta heidät voitaisiin tutkia.

Viestin mukaan venäläisten tajuttua heidän menettäneensä Andriivkan kylän ja nähtyään venäläissotilaiden antautuvan ukrainalaisille, päättivät he iskeä omiin antautuviin sotilaisiinsa tykistöllä. Videolla näkyy, kuinka antautuvien venäläissotilaiden yläpuolella räjähtää tykistönammus.

Räjähdyksen savun hälvettyä kuitenkin selviää, että ukrainalaiset selvisivät iskusta säikähdyksellä, ja myös venäläissotilaita varmistaneet ukrainalaiset ovat elossa. Kaikki venäläiset eivät olleet yhtä onnekkaita.

– Yksi venäläinen napattiin paloissa, mutta kaksi muuta ovat onnekkaita ja saavat elää, viestissä kommentoidaan.

Lopuksi viestissä naureskellaan Venäjän asevoimien käyttämälle sloganille, ”omiamme emme hylkää”.

– Omiamme emme hylkää, vaan tuhoamme, viestissä naljaillaan.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)