Verkkouutiset

Lämpimän kesäpäivän viettoa Hietaniemen uimarannalla Helsingissä. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Helteet tekevät paluun

Ennusteen mukaan lämpötila kohoaa paikoin jopa 27 asteeseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomeen on viikon aikana tulossa sadetta, ukkoskuuroja ja sumuja, mutta näiden vastapainoksi on Forecan mukaan luvassa myös auringonpaistetta ja paikoin hellettä.

Keskiviikkona lämpötila kohoaa maan etelä- ja keskiosassa iltapäivällä 20-25 asteeseen. Paikallisesti lämpötila saattaa mennä maan eteläosassa helteen puolelle eli vähintään 25,1 asteeseen. Maan pohjoisosassa iltapäivällä on enimmäkseen 17–23 astetta. Pohjois-Lapissa lämpötila vaihtelee 15 asteen molemmin puolin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Torstaina maan etelä- ja keskiosassa ja Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun poutaisilla alueilla on päivällä lämpöä 20-26 astetta. Lännessä on 15-20 astetta ja Lapissa 13-19 astetta.

Lämpötila on perjantaina päivällä maan itä- ja pohjoisosassa 17–22 astetta, etelässä ja lännessä 19–25 astetta.

Viikonloppuna maan etelä- ja keskiosassa on päivällä laajalti 22-27 astetta. Maan pohjoisosassa 18–24 astetta. Pohjois-Lapissa on 15–20 astetta.

Sunnuntaina lounaasta on tulossa viimeisimpien ennusteiden mukaan kuurosateita maan etelä- ja keskiosaan, mutta sää jatkuu kesäisen lämpimänä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)