Verkkouutiset

Purppuratuomi kukkii puistossa Vantaalla 17. toukokuuta 2024. LEHTIKUVA / RITVA SILTALAHTI

Helteet loppuvat – osassa maata luvassa jopa räntää

Sää säilyy lämpimänä vielä lauantaina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ensi viikolla osassa Suomea saatetaan nähdä jopa räntäsateita, kertoo Foreca.

Lämmin ilmamassa pysyy Suomen yllä vielä perjantaina ja lauantaina. Sunnuntain aikana Suomen ylle alkaa levitä pohjoisesta selvästi nykyistä kylmempää ilmaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Sunnuntaina ja alkuviikolla Pohjois-Lapissa voi olla odotettavissa jopa räntäsateita.

Kylmä ilmamassa ei kuitenkaan näytä levittäytyvän koko Suomeen. Ensi viikolla eteläinen lämmin ilma saattaa jälleen vallata Suomessa enemmän alaa.

Vaikka etelässä lämpötilat viilenevät hellelukemista, pysyy päivälämpötila silti pääosin 20 asteen yläpuolella. Maan keskiosassa lämpötilojen vaihtelu tulevien päivien aikana vaihtelee sijainnin mukaan.

Pohjoisessa päivälämpötilat putoavat muutamassa päivässä jopa yli 10 asteella. Öisin ensi viikolla on odotettavissa pakkasia monin paikoin Lapissa, mutta paikoin maan keskiosassakin.

Sunnuntain aikana pohjoisen Suomen ylle saapuu myös sadealueita. Maanantaina sateet ovat väistyneet suuresta osasta maata, mutta Pohjois-Lapissa vähäiset vesi- tai räntäkuurot ovat yhä mahdollisia.

Ensi viikon puolivälissä pääosin aurinkoinen sää näyttää jatkuvan. Myös lämpötilat alkavat koko maassa vähitellen jälleen nousta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)