Verkkouutiset

Ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg. LEHTIKUVA / AFP, AFP / LEHTIKUVA / DANIEL LEAL

Greta Thunberg mukana Elokapinan mielenosoituksessa tiistaina

Mielenosoitukseen odotetaan tuhatta osallistujaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Elokapinan Myrskyvaroitus-kampanja jatkuu tiistaina 25. kesäkuuta kello 15, kun mielenosoittajat kokoontuvat eduskuntatalon edustalla ja jatkavat kulkueena kohti Kaisaniemen liikenneympyrää, Elokapina tiedottaa.

Mielenosoitukseen odotetaan tuhatta osallistujaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Tiistain mielenosoitus eduskuntatalolla alkaa ohjelmalla, jossa kuullaan ruotsalaisen ilmastoaktivisti Greta Thunbergin Suomen eduskunnalle ja hallitukselle osoittama puhe.

Mielenosoittajat aikovat järjestäytyä kulkueeksi, joka kulkee Helsingin keskustan läpi päätyen Kaisaniemen liikenneympyrään ja estäen siellä autoliikenteen.

Kesäkuun loppuun asti kestävän Myrskyvaroitus-kampanjan päävaatimus on liikkeen mukaan ympäristölle haitallisten tukien lopettaminen.

Elokapina on aiemmin kesäkuussa pitämissään Myrskyvaroitus-kampanjan mielenilmauksissa vaatinut hallitusta laatimaan ja julkistamaan tarkan selvityksen ympäristölle tuhoisien tukien laajuudesta, saajista ja käyttötarkoituksista.

Elokapina aiheutti aiemmin kesäkuussa järjestämällään mielenosoituksella suuret liikenneruuhkat Helsingin ydinkeskustaan, kun järjestö tukki ajoväylät Kaisaniemen liikenneympyrässä. Poliisi otti kiinni Kaisaniemessä 137 henkilöä. Poliisi kertoi epäilevänsä 134:ää henkilöä niskoittelusta poliisia vastaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)