Verkkouutiset

FSB:n panssariajoneuvo rajalla. Nikolai Levshits/Telegram

FSB:n panssari ilmestyi Venäjän ja Georgian rajatielle

Turvallisuuspalvelun mukaan tarkoituksena on turvata rajamuodollisuuksien noudattaminen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän rajavalvonnasta vastaava turvallisuuspalvelu FSB on lähettänyt panssariajoneuvon ja joukkoja Venäjän ja Georgian rajalle Verkhnii Larsin rajanylityspaikalle.

Asiasta kertoo Meduza, viitaten RBC:n uutiseen.

FSB kertoi lausunnossaan venäläismedialle, että vaikka paikalla onkin panssariajoneuvo, ei kyse ole varsinaisesta tarkastuspisteestä vaan ”varotoimesta sen varalta, että reserviläiset yrittävät murtautua raja-aseman läpi suorittamatta rajamuodollisuuksia”.

FSB:stä todetaan kuitenkin myös, että rajalla toimitaan normaalisti, eikä palvelusikäisten miesten lähtöä estetä. Silminnäkijöiden mukaan FSB:n joukot ovat kuitenkin perustaneet paikalle tarkastuspisteen.

Peräti yli 260 000 venäläisen on kerrottu paenneen maasta sen jälkeen, kun presidentti Vladimir Putin julisti maahan liikekannallepanon viime viikon keskiviikkona.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)