Verkkouutiset

Kokoomuksen kansanedustaja Antti Häkkänen. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Ex-oikeusministeri poliisin toiminnasta: Tämä on jo absurdia

Antti Häkkäsen mielestä sisäministeri Maria Ohisalo ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson voisivat ottaa kopin mielenilmauksesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen varapuheenjohtaja, entinen oikeusministeri Antti Häkkänen hämmästelee poliisin voimattomuutta Elokapina-mielenosoituksen edessä.

– Tämä on jo absurdia. Ei maailman suurin asia, mutta järki ja kohtuus kaikessa. Tarvittaessa lakeja on muutettava, Antti Häkkänen linjaa Twitterissä.

Elokapina-mielenosoittajat ovat leiriytyneet Helsingin Mannerheimintielle Pikkuparlamentin eteen eilen torstaina, eikä poliisi aio puuttua mielenosoituksen kulkuun. Katu on katkaistu, ja liikenne on edelleen kiertotiellä.

Helsingin poliisi tiedotti eilen neuvotelleensa mielenosoittajien kanssa useaan otteeseen.

”He eivät suostu yhteistyöhön poliisin kanssa eivätkä suostu siirtämään mielenosoitusta muualle. Mielenosoittajat ovat ilmoittaneet leiriytyvänsä paikalle noin 100 hengen vahvuudella”, poliisi kertoi Twitterissä.

– Sisäministeri (Maria Ohisalo) ja oikeusministeri (Anna-Maja Henriksson) voisivat ottaa kopin. Mielenosoitusoikeus ei tarkoita rajatonta oikeutta loukata toisten kansalaisten oikeuksia, Häkkänen toteaa.

LUE MYÖS:

Poliisi ei puutu Elokapinan mielenosoituksen kulkuun
Jussi Halla-aho: Elokapina-mielenosoittajat ovat Maria Ohisalon suojeluksessa

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)