Verkkouutiset

Nora Stenvall. KUVA: Nora Stenvall

Espoon valtuutettu siirtyy Liike Nytistä kokoomukseen

Yrittäjä ja toimitusjohtaja toivotettiin tervetulleeksi kokoomuksen valtuustoryhmiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Espoon kaupunginvaltuutettu ja Länsi-Uudenmaan aluevaltuutettu Nora Stenvall loikkaa Liike Nytistä kokoomukseen.

Eduskuntavaaleissakin ehdolla ollut Stenvall liittyy kokoomuksen jäseneksi ja liittyy molemmissa valtuustoissa osaksi kokoomuksen valtuustoryhmää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Stenvallin mukaan siirtyminen kokoomukseen tuntui luontevalta ratkaisulta. Hän kertoo lähtevänsä tekemään innolla yhdessä kokoomuslaisten kanssa avointa, yhteistyöhön pohjautuvaa ja liberaalia politiikkaa paremman ja turvallisemman Suomen puolesta.

– On hienoa päästä taas mukaan Kokoomuksen porukkaan. Useiden valtuustoryhmien puheenjohtajana minulle puoluerajat ylittävä yhteistyö on ollut keskeistä politiikan tekemisessä, Stenvall tiivistää.

Stenvall on aiemmin toiminut muun muassa Helsingin Kokoomuksen Nuorten puheenjohtajana. Valtuustoryhmän puheenjohtajan Markku Markkulan toivottaakin Stenvallin tervetulleeksi takaisin ”kotiin”.

– Espoon valtuutettuna olen oppinut tuntemaan sinut yrittäjänä ja yritystoiminnan asiantuntijana. Tunnemme sinut idearikkaana uusien ratkaisujen kehittäjänä. Tervetuloa osaksi Kokoomuksen valtuustoryhmää, Markkula iloitsee.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kokoomusryhmän puheenjohtaja Ville Laakso odottaa myös innolla tulevaa yhteistyötä Stenvallin kanssa.

– Kokeneena ja yhteistyökykyisenä päättäjänä hän on erittäin tervetullut. Hyvinvointialueella on suuri kysyntä Noran asiantuntijuudelle asumispalveluiden kehittämisestä ja yrittäjyydestä, Laakso kertoo.

Ammatiltaan Stenvall on toimitusjohtaja ja yrittäjä. Hänet valittiin Espoon kaupunginvaltuustoon vuoden 2021 kuntavaaleissa 851 äänellä. Vuoden 2023 aluevaaleissa hänet valittiin Länsi-Uudenmaan aluevaltuustoon 513 äänellä. Hän oli molemmissa vaaleissa Liike Nytin ehdokas.

Loikkauksen myötä Liike Nytillä ei ole enää valtuutettuja Länsi-Uudenmaan aluevaltuustossa. Espoossa puolueen ryhmään jää yksi valtuutettu.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)