Verkkouutiset

Elina Valtonen antaa haastatteluja tiedotusvälineille EU-maiden ulkoministerien kokouksessa. Kuvakaappaus videolta: Ulkoministeriö / X

Elina Valtonen: Venäjä ymmärtää vain voimaa

Ulkoministerin mukaan Ukrainan tukeminen on ratkaisevan tärkeää koko Euroopalle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

EU-maiden ulkoministerit ovat kokoontuneet Luxemburgiin keskustelemaan Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan.

Ulkoministeri Elina Valtonen (kok.) kertoi ennen kokousta tiedotusvälineille, että Suomi nostaa esille myös Venäjän suunnalta tulevat hybridiuhat, jotka Valtosen mukaan koskettavat koko Eurooppaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hän nosti esille muun muassa väärän ja virheellisen tiedon levittämisen, kyberuhat, sabotaasit ja siirtolaisten käyttämisen hybridi-iskuissa.

– Tämä tarkoittaa sitä, että Euroopalla ei ole enää tarkkailijan asemaa Venäjän aggressiossa. Olemme kaikki aggression uhreja. Siitä syystä on ratkaisevan tärkeää, että jatkamme Ukrainan tukemista, koska Venäjä ymmärtää vain voimaa, Valtonen sanoi.

Valtonen sanoi olevansa tyytyväinen, että EU:ssa edetään niin uusien pakotteiden asettamisessa ja Venäjän keskuspankin pysäytettyjen varojen tuottojen hyödyntämisessä Ukrainan tukemiseksi. Myös Venäjän varjolaivaston toimintaa Itämerellä vaikeutetaan.

 

 

 

 

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)