Verkkouutiset

Susanne Päivärinta haastattelee Susanne Päivärintaa. Facebook

Ehdokas sijoitti jälleen itsensä tv-grilliin

Eurovaalienkin hauskin mainos saattaa kuulua Susanne Päivärinnalle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen eurovaaliehdokas ja kansanedustaja Susanne Päivärinta on julkaissut vaalivideon itsestään haastattelemassa – itseään. Mainos ammentaa uuden teknologian mahdollisuuksista ja ehdokkaan tunnetusta pitkästä taustasta tv-toimittajana.

Susanne Päivärinnalla oli sama idea itsestään revolverihaastattelemassa itseään myös reilun vuoden takaisissa eduskuntavaaleissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Tällä kertaa hyvinkin epäilevä haastattelija tiukkaa videolla ehdokkaalta muun muassa, miten voi olla sopivaa, että ensimmäisen kauden kansanedustaja pyrkii europarlamenttiin.

Eihän se ole mikään kriteeri europarlamentaarikolle monennenko kauden kansanedustaja sä oot. Sitä paitsi oletko tsekannut kertaakaan, siellähän on iso liuta ensimmäisen kauden kansanedustajia ehdolla eri puolueista. Vaalit menevät aina päällekkäin. Mä voin sanoa, että ne asiat joita minä ajoin eduskuntavaaleissa ovat nyt siellä hallitusohjelmassa ja niitä työstetään. Suomen taloutta laitetaan kuntoon. Suomen asioitahan siellä parlamentissa ajetaan ja sinne tarvitaan nimenomaan ei-jäähdyttelijöitä vaan kiihdyttelijöitä, jotka puolustavat Suomen etua, ehdokas vastaa itselleen.

Haastattelun neliminuuttinen versio avautuu tästä ja lyhyempi näkyy alla.

LUE MYÖS:
Vaalien hauskin video? Susanne Päivärinta grillasi itseään (VU 14.3.2023)

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)