Verkkouutiset

Puolustusministeri Antti Häkkänen. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Antti Häkkänen tapaa USA:n puolustusministerin

Suomen puolustusministeri vierailee Yhdysvalloissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.) vierailee ensi viikolla Yhdysvalloissa. Häkkänen tapaa vierailunsa aikana Washington DC:ssä Yhdysvaltojen puolustusministeri Lloyd Austenin ja laivastoministeri Carlos Del Toron. Ministereiden on määrä keskustella ajankohtaisista turvallisuuskysymyksistä sekä Naton piirissä ja kahdenvälisesti tehtävästä puolustusyhteistyöstä, puolustusministeriö kertoo tiedotteessaan.

Häkkäsellä on lisäksi kahdenvälinen tapaaminen Naton transformaatioesikunnan komentajan, kenraali Philip Lavignen kanssa. Ministeri vierailee myös puolustusliiton Norfolkin yhteisoperaatioesikunnassa.

– Suomi tekee tiivistä puolustusyhteistyötä Yhdysvaltojen kanssa. Viime vuonna allekirjoitettu DCA-sopimus kertoo Yhdysvaltojen sitoutumisesta Suomen turvallisuuteen ja luo edellytykset yhteistoiminnalle kriisitilanteessa. Suomi ei puolustaudu yksin, vaan Naton jäsenenä ja yhdessä Yhdysvaltojen kanssa, Antti Häkkänen sanoo tiedotteessa.

Häkkänen vierailee Yhdysvalloissa 20.-23.5.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)