Verkkouutiset

Alexander Stubb lauantaiaamuna Espoon Tapiolassa.

Alexander Stubb: Tämä on voitto suomalaiselle demokratialle

Presidenttiehdokkaan mukaan vaalit ovat olleet malliesimerkki maailmalle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lauantai oli presidentinvaalin toisen kierroksen ja koko vaalien viimeinen kampanjapäivä ennen sunnuntain vaalipäivää. Presidenttiehdokas Alexander Stubb kiersi pääkaupunkiseutua lauantaina seitsemässä eri tilaisuudessa.

Espoon Tapiolan Ainoa-kauppakeskuksessa Stubb sanoi yhä korostavansa, että Suomelle käy hyvin, kävi vaaleissa miten kävi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Me voimme olla ylpeitä siitä, että me kykenemme tässä maailmantilanteessa käymään näin sivistyneen, toista kunnioittavan kampanjan. Tämä on voitto suomalaiselle demokratialle, Alexander Stubb sanoi.

Aiemmin Stubb totesi, että ”on hirveän vaikea nähdä että missään muualla maailmassa voitaisiin käydä näin reilu, rehti ja puhdas kampanja”.

– Tämä demokratia on aina puolustamisen arvoinen. Se että me kykenemme Suomessa käymään tällaisen kampanjan on myös malliesimerkki maailmalle.

Tapiolassa Alexander Stubb sanoi, että uudessa maailmassa uuden aikakauden luominen on yksi presidentin päätehtävistä.

– Tasavallan presidentti Sauli Niinistöhän puhui neljästä pilarista. Niistä nyt kaksi on poissa, Venäjä ja sääntöpohjainen järjestelmä. Käännymme enemmän länteen ja panostamme enemmän puolustukseen, hän pohti.

– Nythän meidän retoriikkamme on ollut hirveän sotaista. On ollut paljon pelottelun ilmapiiriä, ja meidän ruutujen kautta me saamme konfliktia ja sotaa… Pitää muistaa, että tasavallan presidentin päätehtävä on rauha. Se, että tässä maassa säilyy rauha, ja että hän kykenisi välittämään rauhaa myös muualla.

– Tätä ei pidä koskaan unohtaa. Me kaikki suomalaiset olemme rauhan asialla ja ylpeitä siitä, Stubb sanoi saaden yleisöltä aplodit. 

Framie-kuviin presidenttiehdokkaan kanssa on joka tilaisuudessa muodostunut pitkä jono.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)