Verkkouutiset

Eduskuntavaalien vaalimainoksia Helsingissä 16. maaliskuuta 2023. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

AL: Vaalimainosten telineet loppuivat kesken

Tampere on joutunut vähentämään mainospaikkoja ehdokasmäärän takia.

Tampereen kaupunki on joutunut karsimaan vaalimainosten paikkoja puolueiden ja ehdokkaiden suuren määrän takia, kertoo Aamulehti.

Tampereen kaupungin toimistosihteeri Erja Parkkali kertoo, että esimerkiksi Annalaan ja Tesoman liikekeskuksen läheisyyteen ei toimitettu tänä vuonna telineitä, koska puolueiden ja valitsijayhdistysten määrä oli niin suuri.

Parkkalin mukaan Tampereen kaupunki omistaa 85 vaalimainostelinettä, joita on aikaisemmin ollut esillä 17–20 paikassa. Tänä vuonna telineitä riitti kuitenkin vain 14:ää paikkaan.

– Aikaisemmin yhdessä paikassa on ollut neljä tai viisi telinettä, mutta nyt niitä tarvittiin kuusi joka paikkaan. Tästä johtuen paikkoja jouduttiin karsimaan, hän kertoo AL:lle.

Kaupunki sai lopullisen tiedon telineiden tarvittavasta määrästä maaliskuun ensimmäisellä viikolla, kun ehdokasasettelu oli vahvistettu. Parkkali sanoo, että alle kaksi viikkoa oli liian tiukka aikataulu lisätelineiden hankkimiseksi.

Uusimmat
Blogi

Uudistumisen sietämätön vaikeus

Työmarkkinajärjestöjen ja kolmikannan laajempi valmistelu voi olla edelleen tulevaisuudessakin perusteltua, arvioi kirjoittaja.

› Uutissyöte aiheesta

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)