Verkkouutiset

AKT:n lakkovahti Vuosaaren sataman liepeillä Helsingissä maaliskuussa 2024. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

AKT-johtaja raivostui lakkopuheista – ”Määräilemällä, vaatimalla, veetuilulla”

Ismo Kokon mukaan uudenlaista yhteistyötä yritetään rakentaa vanhoilla metodeilla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n puheenjohtaja Ismo Kokko suivaantui Palvelualan työnantajien Paltan toimitusjohtaja Tuomas Aarron lakkopuheista.

Aarto jakaa viestipalvelu X:ssä Helsingin Sanomien haastatteluaan todeten, että on aika rakentaa uudenlaista yhteistyötä, joka edellyttää kykyä tunnustaa tosiasiat ja uudistua. Hänen mukaansa vanha voimalaji-ajattelu ei ole enää tätä päivää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Kokko ei Aarron puheita sulata ja väittää Aarron rakentavan uudenlaista yhteistyötä vanhoilla metodeilla.

– Meinasit rakentaa ”uudenlaista yhteistyötä” vanhoilla työnantajien metodeilla. Määräilemällä, vaatimalla ja veetuilulla. Monilla yrityksillä on ihan fiksu sopimisen linja, joka kävisi kaikille muille, paitsi työnantajaliitoille. Saa nähdä, miten he jatkossa reagoivat, Kokko kirjoittaa.

Aarto vastaa Kokolle painottaen uudenlaisen yhteistyön merkitystä. Hänen mukaansa vaikuttaminen muilla keinoin kuin lakoilla vaatii uudenlaista osaamista liitoilta.

– Ihan vakavasti Ismo: uudenlaista yhteistyötä tarvitaan. Älkää ihmeessä jatkako enää vanhaan malliin. Ja kyllä metodit minun mielestäni ovat joitain muita kuin mitä mainitsit. Vaikuttaminen muutoin kuin lakoilla uhkaamalla vaatii toki myös liitoilta uudenlaista osaamista, Aarto vastaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)