Verkkouutiset

”Kansanedustajien tulee tietää merkittävistä ulko- ja turvallisuuspolitiikan toimista”

Kansanedustaja, puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja Mika Kari (sd.) kiittelee puolustusministeriön uutta tiedotuslinjausta
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Helmikuussa käyty keskustelu harjoitustoiminnan puutteellisesta tiedottamisesta oli tarpeen”, Mika Kari toteaa tiedotteessaan.

Karin mukaan on välttämättöntä, että tulevaisuudessa harjoitustoiminta esitellään eduskunnan valiokunnille heti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hän toteaa viiveen olleen kaksi ja puoli kuukautta Yhdysvaltojen kanssa tehtävän puolustusvoimien harjoitustoiminnan kohdalla.

”Kansan valitsemien edustajien tulee olla tietoisia merkittävistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan kuuluvista toimista”, Kari sanoo.

Hänen mukaansa on tärkeää, että eduskunnalle annettava selvitys on sisällöltään ja laajuudeltaan samanlainen kuin mitä tasavallan presidentille ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittiselle ministerivaliokunnalle annetaan.

Tulevaisuudessa puolustusvoimien harjoituskokonaisuudet esitellään puolustusvaliokunnalle ja ulkoasiainvaliokunnalle välittömästi sen jälkeen kun ne on esitelty tasavallan presidentille ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittiselle ministerivaliokunnalle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)