Verkkouutiset

Vladimir Putin: Donald Trumpia vastassa on salaliitto, jolla ei ole moraalisia rajoja

Venäjän presidentti kiistää osallistumisen Trump-raporttiin: "Emme jahtaa jokaista amerikkalaista miljonääriä".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan on olemassa salaliitto, joka pyrkii delegitimoimaan Donald Trumpia, uutisoi Independent.

Putinin mukaan väitteet siitä, että Venäjän tiedustelu olisi hankkinut Trumpista tietoa, jolla tätä voisi kiristää, ovat valhetta.

– Turvallisuuspalvelumme ei jahtaa jokaista amerikkalaista miljonääriä, Putin sanoo.

– En tunne herra Trumpia, en ole koskaan tavannut häntä. En tiedä, mitä hän aikoo tehdä kansainvälisellä areenalla, joten minulla ei ole syytä hyökätä hänen kimppuunsa, kritisoida häntä tai puolustaa häntä.

Kreml kiisti syytökset siitä, että Venäjä olisi kerännyt paljastavia tietoja Trumpista. Syytökset julkaistiin aineistossa, jonka kerääjäksi sanotaan entistä M16-agentti Christopher Steeleä.

– Prostituutio on paha sosiaalinen ilmiö. Mutta ihmiset, jotka tekevät tuollaisia valeuutisia ja käyttävät niitä USA:n valittua presidenttiä vastaan, ovat pahempia kuin prostituoidut. Heillä ei ole moraalisia rajoja, Putin sanoo.

Trumpin valinnan jälkeen Putin on ilmaissut toiveensa siitä, että USA:n ja Venäjän välit korjaantuisivat Ukrainaa ja Syyriaa koskevien erimielisyyksien jäljiltä. Trump ja Putin ovat puhuneet toisistaan lämpimästi senkin jälkeen, kun Yhdysvallat alkoi syyttää Venäjää sekaantumisesta presidentinvaaleihinsa.

Maanantaina Donald Trump vihjasi Bildin ja The Timesin haastattelussa, että Yhdysvallat voisi poistaa Venäjän vastaisia pakotteita, jos Venäjä vähentäisi ydinasevarusteluaan. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov suhtautuu ajatukseen myönteisesti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)