Verkkouutiset

Trumpista tuli mainosvaltti – ”Jos hän voittaa, voitte muuttaa tänne”

Kanadalaista Cape Bretonin saarta mainostetaan vaihtoehtona presidenttiehdokkuutta tavoittelevan Donald Trumpin Yhdysvalloille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Väestökadosta kärsivä kanadalainen Cape Bretonin saari on alkanut mainostaa itseään vaihtoehtona republikaanien presidenttiehdokkuutta tavoittelevan Donald Trumpin johtamalle Yhdysvalloille, kertoo CNN.

”Hei amerikkalaiset! Donald Trumpista voi tulla maanne presidentti! Jos niin käy ja päätät muuttaa lähteä pois maasta, ehdotamme sinulle muuttoa Cape Bretonin saarelle”, mainossivulla sanotaan.

Cape Bretonilla mainostetaan olevan Trumpin ajaman politiikan sijaan ilmainen terveydenhuolto, edullisia asuntoja, aborttimahdollisuus sekä myös muslimien vapaa liikkuvuus eikä lainkaan käsiaseita.

Saari on kärsinyt nopeasta väestökadosta hiilikaivosten ja terästehtaiden sulkeutumisen myötä. Myös öljyn alhainen hinta on vähentänyt öljyteollisuuden työpaikkoja. Tällä hetkellä Cape Bretonilla asuu noin 100 000 ihmistä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)