Verkkouutiset

Donald Trump: Viittasin tähän Fox Newsin juttuun maahanmuuttajista ja Ruotsista

Ruotsin suurlähetystö pyysi selitystä, mihin Yhdysvaltojen presidentin Ruotsia koskenut lausunto perustui.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump tviittasi sunnuntaina, että hänen lausuntonsa, mitä Ruotsissa tapahtuu, viittasi Fox Newsin uutisoimaan juttuun, joka koski maahanmuuttajia ja Ruotsia.

Tucker Carlson Tonight -ohjelmassa näytettiin perjantaina juttu ”What the US could learn from Sweden’s refugee crisis”, jonka mukaan Ruotsiin on otettu satoja tuhansia pakolaisia, ja raiskaukset ja väkivalta ovat kasvaneet räjähdysmäisesti sen jälkeen. Katso video jutun alta.

Ruotsin suurlähetystö vastasi Trumpille olevansa valmis informoimaan Trumpia Ruotsin maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikasta.

Trumpin alkuperäisestä lausunnosta, mitä Ruotsissa tapahtui perjantai-iltana, nousi kohu. Trump puhui kampanjahenkisessä tilaisuudessa Melbournessa, Floridassa.

Hänen epäiltiin viitanneen terrori-iskuun Ruotsissa, jollaista ei kuitenkaan tapahtunut perjantai-iltana. Muun muassa Ruotsin entinen pää- ja ulkoministeri Carl Bildt ihmetteli, mitä Trump on poltellut.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)