Verkkouutiset

Donald Trump: Olen todella rikas

Donald Trump järjesti kampanjatilaisuuden, jonka tarkoitus ei hänen mukaansa ollut kerätä rahaa, Boston Globe kertoo.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä miljardööri Donald Trump järjesti kampanjatilaisuuden, jonka tarkoituksena ei hänen mukaansa ollut kerätä rahaa, mutta jonka sisäänpääsy oli 100 dollaria.

Trumpin kampanjan iltatilaisuudessa esiintyi live-bändi ja paikalle saapuneille tarjoiltiin julkkiskokki Tony Ambrosen valmistamaa ruokaa. Alue oli täynnä kylttejä, joissa ilmoitettiin sisäänpääsymaksun olevan 100 dollaria ja kehotettiin ihmisiä ottamaan esiin käteistä tai pitämään shekkejä valmiina.

Tästä huolimatta Trump toistuvasti kertoi, että kyseessä ei ollut rahankeräystapahtuma. Hänen mukaansa paikalle tulleet saivat maksaa juuri sen verran kuin halusivat.

– En tarvitse kenenkään rahoja. Käytän omaa rahaani. En käytä lobbareita. En käytä lahjoittajia. Ei kiinnosta. Olen todella rikas, Trump julisti puheessaan tilaisuudessa.

Trump kertoi toistaiseksi kieltäytyneensä rahoista, joita hänen kampanjaansa on haluttu lahjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)