Verkkouutiset

”Seksuaalinen häirintä kielletty” ‒ Saksa puuttui ongelmaan kylttien avulla

Saksassa on raportoitu suuri määrä maahanmuuttajamiesten tekemiä häirintätapauksia, joista laajin sattui Kölnissä uutenavuotena.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Saksassa maahanmuuttajamiesten tekemää seksuaalista häirintää pyritään vähentämään julkisille paikoille tuoduilla kuvakylteillä, kertoo Fox News. Kylteillä esitetään piirrettyjen kuvien ja erikielisten tekstien avulla, että naisten seksuaalinen häirintä on kiellettyä. Kylttejä on tuotu uimahalleihin ja muille julkisille paikoille.

Saksassa ulkomaalaistaustaisten miesten tekemiä häirintätapauksia on ilmennyt suuri määrä, ja erityisesti uudenvuoden aattona Kölnissä tapahtunut joukkohäirintä on herättänyt suurta kohua ja kansallista huolta.

Ympäri maata on raportoitu tapauksia, joissa maahanmuuttajamiehet ovat häirinneet naisia julkisissa uimahalleissa. Miehet ovat muun muassa seuranneet naisia pukuhuoneisiin ja kosketelleet heitä altaassa. Jotkin kaupungit ovat kieltäneet maahanmuuttajamiehiltä pääsyn uimahalleihin häirintätapausten vuoksi.

Myös muun muassa julkisissa kulkuvälineissä naiset ovat kokeneet seksuaalista häirintää.

Kylttien levittäminen on saanut laajaa kritiikkiä. Kriitikoiden mielestä ne osoittavat hallituksen taidottomuutta hoitaa maahanmuuttoon liittyviä ongelmia. Ongelmaa tulisi heidän mielestään hoitaa lakien, ei naurettavien kylttien avulla.

Myös muissa maissa, jotka ovat vastaanottaneet paljon turvapaikanhakijoita, on maahan tulleille tehty oppaita, miten naisia kohtaan uudessa kulttuurissa käyttäydytään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)