Verkkouutiset

Ron Paul: Pimittääkö USA tietoja Ukrainan lentoturmasta?

Entinen pitkäaikainen Yhdysvaltojen edustajainhuoneen jäsen ja presidenttiehdokas Ron Paul uskoo Yhdysvaltojen salaavan tietojaan Ukrainan lentoturmasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Malaysia Airlinesin lento MH17 putosi Itä-Ukrainassa 17. heinäkuuta.

Pudottamisesta on syytetty pääasiassa Itä-Ukrainan separatisteja. Monien asiantuntijoiden ja tiedustelulähteiden mukaan koneen rungon vauriot ja kaapattu viestiliikenne vahvistavat teorian, jonka mukaan separatistit olisivat ampuneet koneen alas venäläisvalmisteisella Buk-ilmatorjuntaohjuksella.

Ukrainan turvallisuuspalvelu väitti viime viikolla, että separatistit olivat ampuneet alas väärän koneen. Turvallisuuspalvelun mukaan oikea kohde oli Kyprokselle matkalla ollut Aeroflotin lento, jonka putoamisen seurauksena Venäjä olisi marssittanut joukkonsa Ukrainaan.

Venäjä on syyttänyt turmasta Ukrainan hallinnon joukkoja. Turmakoneen rungossa on reikiä, joiden jotkut väittävät osoittavan, että Ukrainan ilmavoimien hävittäjä pudotti koneen.

Ron Paulin mukaan Yhdysvallat ei ole välttämättä paljastanut kaikkia tietoja, jotka sillä on turmasta.

”Hallituksen puheet siitä, että turman takana olisivat olleet Venäjä tai sen liittolaiset ovat hiljenneet kummallisesti”, Paul totesi Voices of Liberty-uutissivustollaan.

Paulin mielestä on vaikea uskoa, ettei Yhdysvalloilla ole kaikista sen tiedustelusatelliiteista huolimatta tarkkoja todisteita siitä, kuka teki ja mitä.

”Kun todistusaineisto on ristiriidassa hallituksen syytösten kanssa, aineistoa ei ikinä paljasteta kansalle. Silloin vedotaan luonnollisesti kansalliseen turvallisuuteen”, Paul sanoo.

Hänen mukaansa MH17-koneen kohtalo herättää vielä paljon kysymyksiä.

”Harmi, ettemme voi luottaa siihen, että hallituksemme kertoo meille totuuden ja näyttää meille todisteet. Olen vakuuttunut siitä, että he tietävät paljon enemmän kuin he kertovat meille.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)