Verkkouutiset

Vihaiset venäläiset tekivät rynnäkön Putinin puolueen toimistoon Moskovassa

Joukko asuntovelallisia rynnäköi väkipakolla Yhtenäinen Venäjä -puolueen toimistoon Moskovassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän presidentti Vladimir Putinin Yhtenäinen Venäjä -puolueen toimistoon Moskovassa tehtiin tiistaina rynnäkkö. Asiasta kertoo Moscow Times.

Välikohtauksen takana olivat suivaantuneet venäläiset, jotka ovat ottaneet asuntolainansa ulkomaan valuutassa. Ruplan arvon romahdus on tehnyt lainojen maksamisesta monille varsin vaikeaa.

Venäläisen RBC:n mukaan vihaisia mielenosoittajia oli kaikkiaan 150. He vaativat saada maksaa lainansa nykyistä paremmalla dollarin ja ruplan kurssilla, ja halusivat esittää asiansa parlamenttiedustajille.

”Väki on räjähdyspisteessä. Ongelma vain pahenee, eikä tuloksia ole näkyvissä”, asuntovelallisia edustava Aleksander Prihodko kommentoi.

RBC kertoo vartijoiden sulkeneen puoluetoimiston sisäänkäynnin mielenosoittajilta. Heitä oli päästetty sisään vain viisi kerrallaan. Tyytymättömät asuntovelalliset repivät kuitenkin toimiston portit paikoiltaan ja rynnäköivät rakennuksen aulaan.

Venäläismedian mukaan mielenosoittajat rauhoittuivat vasta, kun parlamenttiedustaja Khozh Magomed Vahajev suostui tapaamaan heidät.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)