Verkkouutiset

Ukrainalainen miljardööri lupaa 10 000 dollaria jokaisesta kaapatusta ”Kremlin sabotööristä”

Ukrainalainen energiamoguli Igor Kolomoisky lupaa tuhteja käteispalkkioita venäläismielisiä ryhmiä vastaan taisteleville.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kyiv Post -lehden mukaan Dnipropetrovskin kuvernöörinä toimiva Igor Kolomoisky on luvannut maksaa 10 000 dollaria jokaisesta kiinni otetusta “Kremlin tukemasta sabotööristä”, joka toimitetaan Kansallisen Puolustuksen päämajaan Dnipropetrovskiin.

Venäläismielisten valtaaman hallintorakennuksen vapauttamisesta Kolomoisky lupaa peräti 200 000 dollarin palkkion.

Kolomoisky tunnetaan ankarana Venäjän presidentti Vladimir Putinin arvostelijana. Maaliskuussa Kolomoisky kutsui Putinia puheessaan lyhytnäköiseksi skitsofreenikoksi ja mielipuoleksi.

– Putinin messiaaniset haaveet Venäjän vuoden 1913 imperiumin tai Neuvostoliiton henkiin herättämisestä voivat työntää maailman katastrofiin, Kolomoisky sanoi yhdessä ensimmäisistä puheistaan virkaan astumisen jälkeen.

Putin on vastannut Kolomoiskyn kritiikkiin syyttämällä Kiovan nykyhallintoa siitä, että se nimittää kansaa riistäneitä oligarkkeja paikallishallinnon tehtäviin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)