Verkkouutiset

Pankin johtaja antoi työntekijöille piiskaa, eivät ”ylittäneet itseään”

Kiinassa esimiesasemassa ollut pankin työntekijä antoi koulutettaville alaisilleen julkisesti piiskaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kiinassa esimiesasemassa ollut pankin työntekijä antoi koulutettaville alaisilleen julkisesti piiskaa, koska nämä eivät hänen mielestään suoriutuneet koulutuksesta tarpeeksi hyvin.

Kiinalaisen sanomalehden People’s Dailyn julkaisemalla videolla esimies kysyy kahdeksalta alaiseltaan miksi nämä eivät ”ylittäneet itseään”. Tämän jälkeen esimies antaa työntekijöille pitkällä puukepillä piiskaa muiden työntekijöiden katsellessa vierestä.

Piiskaamisen jälkeen esimiehen myös kerrotaan leikanneen naispuolisten työntekijöiden hiukset lyhyeksi ja ajelleen miespuolisilta työntekijöiltä hiukset kokonaan pois.

Videon leviämisen jälkeen esimies, nimeltään Jiang Yang, on toistaiseksi erotettu virastaan. Yang on esittänyt julkisen anteeksipyynnön, jossa hän kertoo piiskaamisen olevan hänen vuosia käyttämänsä koulutusmetodi, mutta kieltää Changzhi Rural -pankin johdon kehottaneen häntä siihen. Anteeksipyyntöä on kritisoitu siitä, että Yang kohdisti sen pankin johdolle, eikä nöyryyttämilleen työntekijöille.

Myös toinen pankin johtohenkilö on Yangin lisäksi väliaikaisesti erotettu tapauksen vuoksi. Pankin tiedotteen mukaan pankki keskustelee mahdollisen taloudellisen hyvityksen antamisesta nöyryytyksen kohteeksi joutuneille työntekijöille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)