Verkkouutiset

Sekä keskusta-oikeisto että sosialistit Ranskassa Emmanuel Macronin tueksi

Sosialistipuolueen ja tasavaltalaispuolueen presidenttiehdokkaat kehottavat äänestämään toisella kierroksella Emmanuel Macronia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ranskan presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella kahden kärkeen ovat selviämässä ennusteiden mukaan sosiaaliliberaali En Marche! (Liikkeelle!) -listan ehdokas Emmanuel Macron sekä nationalistisen Front Nationalin (Kansallinen rintama) ehdokas Marine Le Pen.

Sosialistipuolueen ehdokas Benoît Hamon on tunnustanut tappionsa. Hän kehotti puheessaan kannattajiaan ”taistelemaan niin kovaa kuin mahdollista” Kansallista rintamaa vastaan äänestämällä Macronia.

Myös muut johtavat sosialistipuolueen toimijat, mukaan lukien pääministeri Bernard Cazeneuve asettuivat heti vaaliennusteiden tultua julki asettumaan Macronin tueksi.

Myös keskusta-oikeistolaisen Tasavaltalaispuolueen (Les Républicains) presidenttiehdokas François Fillon totesi myös äänestävänsä Macronin hyväksi ääriajattelua vastaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)