Verkkouutiset

Nokia räväyttää tänään: aletaanko muiden tuotteita myydä Nokian nimellä?

Nokian salaperäinen vihje tulevaisuudestaan tarkoittanee yhtiön brändin lisensoimista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Nokia twiittasi maanantaina kuvan mustasta laatikosta. Kuvassa oli englanniksi teksti ”Arvaa mitä? Aiomme tehdä jotakin” ja päiväys tiistaille.

Nokian strategiajohtaja Sebastian Nyström puhuu yhtiön tulevaisuudesta tiistaina Slush-tapahtumassa.

Daily Mailin mukaan salaisuutta paljasti jo viime viikolla Nokia Technologiesin johtaja Ramzi Haidamus.

Microsoft-kaupan myötä Nokia ei saa 2016 asti käyttää nimeään älypuhelimissa ja tavallisissa matkapuhelimissa 2024 asti.

”Tavoitteemme on alkaa lisensoida brändiämme muilla kuin noilla kahdella rajoitetulla alueella, itse asiassa jo tästä neljänneksestä alkaen, alueilla joissa osaamme ja alueilla joissa brändi on relevantti”, Ramzi Haidamus oli todennut Nokian Capital Markets -päivän puheessaan.

Tämä voisi tarkoittaa erilaisen matkapuhelimia lähellä olevan, mutta muiden valmistaman tekniikan myymistä Nokian nimellä. Saman tempun on tehnyt esimerkiksi Polaroid.

Kyse on siis kumppanuuksista. Matkapuhelinten valmistajaksi yhtiö ei aio palata.

Haidamuksen mukaan muiden valmistamat tuotteet ”tulevat näyttämään ja tuntumaan aivan kuin Nokia olisi tehnyt ne”. Hänen mukaansa ”aiomme viedä nuo tuotteet suoraan kuluttajalle”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)