Verkkouutiset

”Yritysautoilla on keskeinen vaikutus”– Autoliiton toimitusjohtaja sähköautoista HS:lle

Yritysautoilla on keskeinen vaikutus siihen, millaiseksi Suomen autokanta tulee muodostumaan, arvioi Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen Helsingin Sanomille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Volvo ilmoitti heinäkuun alussa, että sen kaikissa uusissa malleissa tulee olemaan vuodesta 2019 lähtien sähkömoottori. Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen näkee ulostulon merkityksellisenä.

– Volvohan ilmoitti, että he eivät tarjoa mahdollisuutta asiakkaille, jotka eivät ole valmiita ostamaan sähkö- tai hybridiautoa. Tämä haastaa varmasti kilpailijoita pohtimaan omaa strategiaansa, Nieminen sanoo Helsingin Sanomissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

NIemisen mukaan Volvo ja sen asiakkaat on perinteisesti nähty melko konservatiivisena porukkana. Hän uskookin yhtiön ilmoituksen voivan herätellä autoja ostavia massoja pohtimaan sähköauton ja polttomoottoriauton mielekkyyttä.

– Aletaan miettiä omaa investointia ja varmasti tulee keskustelua myös siitä, millaisia autoja tullaan poliittisesti suosimaan, Nieminen arvelee.

Hän uskoo, että yritysautoilla on keskeinen vaikutus siihen, millaiseksi Suomen autokanta tulee muodostumaan. Yrityksen ympäristöohjelman ja imagon kannalta sähkö- ja hybridiautot ovat hänen mukaansa hyviä valintoja.

Lue myös:

Autotuojat: Jos valtio haluaa sähköautoja, täytyy sen avata kukkaroansa

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)