Verkkouutiset

Airbnb aikoo haastaa hotellit – uusi konsepti vetoaa työmatkalla oleviin

Vuokramajoitusta matkustajille tarjoava Airbnb on lanseerannut uuden konseptin, joka vetoaa työnsä puolesta matkustaviin, kertoo Busines Insider.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltalainen vuokramajoitusta matkaajille tarjoava Airbnb-yhtiö jatkaa voittokulkuaan: yhtiö sai juuri 1,5 miljardin dollarin edestä lisärahoitusta ja yhtiön arvon arvellaan tällä hetkellä olevan 25,5 miljardia dollaria.

Airbnb:n yhtiön nettisivujen kautta kuka tahansa voi tarjota asuntoaan tai omistamaansa tilaa yösijaksi matkalaisille maksua vastaan.

Airbnb ei kuitenkaan vielä ole vienyt hotelleilta asiakkaita, vaan hotellienkin kävijämäärät ovat korkeammalla kuin koskaan. Tämä johtuu oletettavasti siitä, että Airbnb ja hotellit eivät ole kilpailleet samoista asiakkaista: hotellit ovat pitkälti riippuvaisia työnsä puolesta matkustavista, kun taas Airbnb:n tarjoamat majoituskohteet vetoavat pikemminkin pienellä budjetilla matkustaviin kaveriporukoihin.

Nyt Airbnb on kuitenkin lanseerannut uuden konseptin, joka on suunnattu nimenomaan liikematkoilla oleville. Uusi konsepti on nimeltään Airbnb for Business ja se pitää sisällään keskitetyn laskutusjärjestelmän, sekä ohjelman, jonka avulla yhtiöt voivat seurata, kuinka paljon heidän työntekijänsä käyttävät rahaa työmatkoilla.

Tällä hetkellä Airbnb:tä käyttävien yhtiöiden määrä on kuitenkin vielä pieni: nyt Airbnb:tä hyödyntää 250 yhtiötä ja näiden yhtiöiden työntekijöiden majoittumiset muodostavat 10 prosenttia kaikista yöpymisistä Airbnb:n majoitusvaihtoehdoissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)