Verkkouutiset

Pääministerin mukaan vihreillä ei veto-oikeutta ydinvoima-asiassa

Pääministeri Alexander Stubb haluaa antaa ydinvoiman osalta työrauhan työ- ja elinkeinoministeriölle. Hänen mukaansa vihreillä ei ole asiaan veto-oikeutta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääministeri Alexander Stubb (kok.) kertoi Yleisradion Pääministerin haastattelutunnilla, että hän haluaa antaa ydinvoima-asiassa työrauhan työ- ja elinkeinoministeriölle. Hänen mukaansa on vihreiden oma asia pysyvätkö he hallituksessa, mikäli ratkaisu ei heitä miellytä.

Stubbin mukaan hallitus selviää loppukaudesta myös ilman vihreitä 101 kansanedustajalla, sillä edessä on pääasiassa jo tehtyjen päätösten toimeenpanoa.

Alexander Stubbin mukaan hän ei ole henkisesti valmistautunut vihreiden lähtemiseen hallituksesta, mutta ei halua pitää tai heittää heitä ulos väkisin. Vihreillä ei hänen mukaansa ole veto-oikeutta ydinvoima-asiassa.

Pääministerin mukaan ajat ja energialähteet muuttuvat ajan mukana. Hänen mukaansa kokoomus ajaa fiksua energiapolitiikkaa, jonka yksi osa ydinvoima on.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)